Danas želim podijeliti brzu stvar koja je odmah dodala sate u moj dan: mijenjam kako sam napisao i odgovorio na poruke e-pošte.

Koristio sam vrijeme za upravljanje e-poštom. Moram zakazati sastanke, pratiti članove tima, mrežu s zanimljivim ljudima i ismijavati trolove koji su me poslali e-poštom.

Doista je neredovito, jako brzo. I prije no što sam to znao, cijeli moj dan je otišao.

Dakle, kao što je čudovište ja sam, testirala sam različite pristupe i na kraju razvila sustav. Sada, u manje od sat vremena, mogu upravljati tisućama e-poruka dnevno.

4 gmail hacks sažeto za vas u infographic:

Trebalo je neko vrijeme da to postavi i mnogo, mnogo šalica kave. Ako ste ga smatrali korisnim na bilo koji način, podijelite ga pomoću veza u nastavku.

  • Tweet Infographic
  • Objavi na Facebooku
  • Pokažite sve svoje LinkedIn veze koliko ste produktivni
  • Priključite se na Pinterest

Glavne stvari koje treba zapamtiti o produktivnosti e-pošte:

Koristite Gmail prečace brzo obrađivanje e-pošte nakon e-pošte - započnite s sastavljanjem, odgovorom na sve, naprijed, odgovor, sljedeću e-poštu i nijemi.

Pomoću aplikacija izradite sustav za praćenje, Aplikacije poput Bumerang, Easilydo, i Sanebox su dobri za početak. Google kalendar također vas može podsjetiti na jednokratne zadatke.

Prethodno napisane skripte za e-poštu koju napišete puno, Stvari poput raspoređivanja sastanaka s kavom, dostizanja novih ljudi, uvođenja e-pošte itd.

BTW, ako ste zainteresirani, imam čitav skup e-skripti za e-poštu koje koristim. Koristio sam ih za povezivanje s VIP-ovima, ostanite u kontaktu s ljudima, spriječili sastanke koji troše vrijeme i još mnogo toga. Te skripte će vam uštedjeti desetke sati zurenja u prazan zaslon i pitajući se što napisati. Testirao sam ih tijekom nekoliko godina, tako da znam da rade. Kliknite ovdje za detalje.

Komentari Na Mjestu: