Postoje izvješća o novinarima da je Bernie Madoff raka i da nema puno života za život. Ako je to slučaj, Bernie na kraju osvaja? Desetljećima Bernie pljačka svoje klijente milijunima i živi daleko izvan svojih najluđih snova.

Recimo da bi kroz pošten život mogao zaraditi 50 milijuna dolara tijekom proteklih 30 godina rada. Međutim, kroz svoje neprilične načine, on zaradi 450 milijuna dolara više. Iako je sada u zatvoru i provede pet godina prije nego što umre u dobi od 76 godina, ne izlazi naprijed unatoč tome što mu je knjiga bačena?

Stavljajući ga na drugi način, biste li bili spremni potrošiti 5 godina u zatvor ako znate da vam je 450 milijuna dolara na kraju vaše kazne? Kladim se da će mnogi reći da! Parenti Bernieja mogu se vidjeti na tržištu stanovanja i kreditne kartice. Vi kupite mega vilu bez novca dolje, zadani na svoj milijun dolar hipoteka nakon 5 zabava godina, i predati ključeve u banci!

Što mislite? Basti se Bastard Bernie na kraju? Ili vlada i narod koji je Bernie prevario dobiti pravdu? Svatko tko misli da je Berniejeva supruga ili sinovi neupadljivi, mora se vratiti stvarnosti. Je li nas Bernie ponovno namrvario? Samo ovaj put, on može varati milijardu od nas, a ne samo tisuće.

Budite svoj upravitelj fonda: Za investicije nakon oporezivanja, Motif Investing vam omogućuje da izgradite košaricu od 30 dionica za samo 9,95 dolara, umjesto da potrošite normalne 7,95 dolara za svaku poziciju (230 $ + provizije). Ne postoji potreba za plaćanjem skupih i trajnih aktivnih naknada za upravljanje investicijskim fondovima. Nakon što izradite vlastiti portfelj ili kupite jedan od 150 profesionalno stvorenih motiva, možete jednostavno prosječni trošak dolara jednim klikom gumba svaki put kada imate novca za ulaganje. Možete čak i kupiti motive iz mirovine Horizon, koji djeluju kao sredstva za ciljani datum, osim što ne morate platiti ni 1% -tnu naknadu za upravljanje. Konačno, dobivate do $ 150 u besplatnom kreditnom trgovanju kada počnete trgovati Motif Investingom. Motif Investing uistinu je jeftin, učinkovit i najinovativniji način ulaganja danas.

Ažurirano 2/8/2015.

Komentari Na Mjestu: