U Teksasu sve je veće - uključujući palače. I očito, gubici na nekretninama također su veći u državi Lone Star. U Hickory Creeku u Teksasu imovina pod nazivom Champ d'Or sada je na dražbi s rezervnom cijenom od 10.300.000 dolara. Dok je 10.300.000 dolara puno novca za dom, to se vidi u usporedbi s 46.000.000 dolara koje je proveo za izgradnju 6 spavaće sobe, 14 kupaonica, 35.000 četvornih metara imovine.

Champ d'Or je proizvod petogodišnjeg pedantnog planiranja, gradnje i obrtništva. Na terasi od 1,6 milijuna četvornih metara, imovina se sastoji od glavne kuće, bazena i teniske kuće, vanjski bazen, teniskih terena, susjednog jezera i 25 hektara prekrasne plaže. Forbesov Morgan Brennan razgovarao je s Shirley Goldfieldom, koji je vlasnik Champs d'Ora (što znači "Field of Gold") s mužem Alanom Goldfieldom, osnivačem i bivšim šefom CellStara koji je rekao: "kad sam ga sagradio, htio sam svaku sobu da stanu sami ... To je kao da živiš u fantastičnoj zemlji. "Iako može biti KAO "Živeći u fantastičnoj zemlji", par nikada službeno nije preuzeo prebivalište u sprawling spoju.

Kad je Forbes upitao zašto bi Goldfields izgradio fantastičnu zemlju samo da bi se okrenuo i stavio na prodaju, Shirley je rekao: "Ja sam poput slikara koji stvara lijepu umjetničku umjetnost i prodaje ga ... Ljudi me pitaju:" Jeste li žao mi je što to vidim? "I kažem, ne, jer se osjećam povlašteno što sam je uspjela stvoriti."

Jednom su Goldfields uvrstili Champ d'Or za 72 milijuna dolara, koji su ga stavili na Forbesovu listu najskupljih kuća u Americi za prodaju. Smanjeno je na 66,9 milijuna dolara u 2010. godini. Godine 2011. Goldfields je još uvijek bio bez kupaca, tako da je cijena molimo masovno smanjena na 35 milijuna dolara. 30. ožujka 2012. nepodmirena imovina bit će na dražbi na najvišem ponuđaču. Hoće li se Goldfieldovi približiti onome što bi koštalo Champ d'Or? Morat ćemo pričekati i vidjeti.

Komentari Na Mjestu:

Korisne Informacije Dec 03 2020