Dakle, ovdje sam u Starbucksu, provjeravajući je li ovdje među mehanizmom ležaljki pomaže da napišem inspiraciju. Kažu da je dobro izlaziti iz kuće neko vrijeme da napunite dušu. Prvo sam prvo mjesto koje je dostupno i što primijetim? Viseći na stranu stolice, skriven iza naslona je bijela torbica. Pogledam oko sebe i pitam se je li netko usudio tvrditi svoj prostor s nečim tako vrijednim. Nekoliko minuta prošlih, i mislio sam da se definitivno ne. Siromašna žena mora se mahnito vraćati u trag gdje je mogla zaboraviti torbicu. Napokon će se vratiti, ili će ona?

Dok sam čekao, osjećala sam se kao krivac. Nisam htio uzeti torbicu i dati je na prednji šank. Što ako je u tom trenutku žena ušla u trgovinu i vidjela me? Ja bih bio impliciran kao lopov i morat ću se objasniti. Možda je jednostavno trebala dugo vremena provesti u kupaonici nakon venti mint mocha frappuccino i imala vrlo veliki muž za čizma? Bio sam zarobljen i osjećao sam se kao da sam na iskrenoj kameri i testiran na tome što trebam učiniti. Iskušenje za otvaranje torbice i otkrivanje bilo kojeg blaga nije bilo sjajno.

Deset minuta kasnije srdačna žena i njezin muž eksplodirali su u trgovinu i pokazivali na mene.

"To je moja torbica! Oh moj gosh! "

"Da, vjerujem da sam to odgovorio. Kad sam sjeo, bio je ovdje i odlučio sam čekati da se vlasnik vrati " Mirno sam rekao dok sam razmišljao za sebe, nemojte me optuživati ​​za krađu.

"Vi ste napravili moju ženu, čovječe, hvala!" odgovori muž. "Piće za nas. Što želiš?"

"Naravno zašto ne. Možda čaj za moju damu? Dobili su moju ženu chai i ponovno mi se zahvalili i otišli.

Nikada nisam provodio vrijeme u kafiću, a ne znam hoću li ikada ponovno doći, osim ako sam samac i želim pokupiti žene. Nikada nisam vidio tolike ljude kako ulaze i izlaze iz trgovine nego u proteklih 30 minuta. Možda bih trebao kupiti SBUX dionica u ponedjeljak? 70% kupaca bilo je žena, a prosječno piće vjerojatno koštalo oko 4,50 dolara. Štoviše, ležaljke često imaju jednu ili dvije prazne čaše ispred njih.

Moja glava bila je okretna palica, koju uvijek privlače zanimljivi ljudi koji ulaze. Nisam se mogao usredotočiti na pisanje bilo čega značajnog. Bilo je mnogo žena u svojim $ 200 dolarima Lululemon outfits nakon vježbanja, i mislim na sebe, bolje da ste imali jedan pakao od vježbanja spaliti od 1.500 kalorija koje ste o slurp dolje!

Ipak sam naučio jednu stvar, a to je "Latte Factor" koji ruši proračune. Ako želite težiti i izgubiti novac, dođite u Starbucks i salon!

Natrag u dvorac idem.

Najbolje,

Sam

Komentari Na Mjestu: