Putovao sam u Sjedinjenim Državama posljednjih nekoliko godina, prvenstveno zato što sam radio za partnersku mrežu i svake godine svake godine prisustvovao svim konferencijama Affiliate Summit i Ad Tech. Od New Yorka do San Francisca i svugdje u međuvremenu (Las Vegas najznačajnije) ove konferencije gdje je lijep način susreta i pozdraviti ljude s kojima sam razgovarao preko telefona, ali u smislu posla i dolazak daleko s potencijalnim prihodima ... blah.

Ove godine neću sudjelovati ni na jednoj od tih konferencija i radije ću se prikazivati ​​na prvoj godišnjoj konferenciji za financijske blogere održane u Chicagu, IL. 1. i 2. listopada najfinija skupina blogera će se okupljati kako bi se upoznali i pozdravljali, dijelili tajne i na kraju poboljšali svoje blogove slušajući stručnjake na terenu. Umjesto da prisustvuju konferenciji velikih razmjera, gdje se odnosi na mene 5% ukupne emisije, ova konferencija niša izgleda savršeno odgovara.

Povjerenje mozga iza ove konferencije je Phil Taylor, vlasnik i operator PTMoney.com. Phil i ja smo već neko vrijeme bili dobri prijatelji i vidjevši da se ova ideja razvija, bila je zabavna. Budući da su govornici i sponzori i dalje u punoj snazi, nema sumnje da će ova konferencija biti veliki hit. Osim toga, nikad nisam bio u Chicagu pa će biti lijepo vidjeti znamenitosti i zvukove novog grada.

Cijena sudjelovanja na ovoj konferenciji je minimalna, a ako se prijavite do 15. travnja (što znači da sutra), svaka karta je samo 89,00 dolara. U usporedbi s ostalim konferencijama, financijska konferencija o blogovima bit će izuzetno jeftina, a količina prijatelja, savjeta i novih ideja koje ćete dobiti dobro će vrijediti za ulaznicu. Da biste se prijavili za konferenciju ili dobili više informacija, posjetite službenu web stranicu konferencije: www.FinancialBloggerConference.com.

Komentari Na Mjestu: