U ovo doba godine, većina poslodavaca nudi "otvorenu upis" (aka godišnji upis). To je razdoblje u kojem možete mijenjati svoje izbore.

I obično je jedino vrijeme tijekom godine to možete učiniti izvan "kvalifikacijskog događaja". Kvalificirajući događaj obično predstavlja značajnu promjenu života (tj. Novorođenče, brak, smrt u obitelji itd.) Gdje možete napraviti veliku promjenu u korist zaposlenika.

U 2011. godini postoje neke jedinstvene izmjene na fleksibilnim računima potrošnje (FSA), HSA-i i MSP-ima.

2011. promjene FSA (odnosi se i na HSA i MSA)

Odjednom, fleksibilni računi za potrošnju više nisu fleksibilni. Kao dio Zakona o prihvatljivoj zaštiti, više ne možete kupovati preko brojača s FSA, HSA i MSA. Prema IRS-u,

"Prema novom standardu, trošak prevelikog lijeka ili lijeka ne može se nadoknaditi s računa osim ako se ne dobije recept. Promjena ne utječe na inzulin, čak i ako se kupuje bez recepta, ili druge troškove zdravstvene zaštite kao što su medicinski uređaji, naočale za oči, kontaktne leće, kočnice i odbitke. Novi standard primjenjuje se samo na kupnje napravljene na dan ili nakon 1. siječnja 2011., tako da potraživanja za lijekovima ili lijekovima koji se kupuju bez recepta u 2010. još uvijek mogu biti nadoknađeni u 2011. godini, ako to dopušta plan poslodavca. "

Ako se niste približili udruživanju FSA doprinosa u 2010. i koristili ste ga za kupnju puno od droga na suprotnoj strani, možda biste trebali smanjiti doprinos za 2011 kao sredstva koja ne potrošite do datuma navedenog u planu automatski su izgubljeni.

Za više informacija o ovoj promjeni, pogledajte FSA Q & A.

I dok kopirate svoj fleksibilni račun za potrošnju, trebali biste popuniti i sljedeći popis za registraciju:

Ažuriranje zdravstvenog osiguranja: Mnogi poslodavci mijenjaju ponude zdravstvenog osiguranja, što može imati utjecaja na vaš ukupni trošak. Preporučujemo da pregledate promjene kako biste vidjeli koja vam opcija ima najviše smisla.

Ažuriranje korisnika: Ako trebate ažurirati svoje korisnike za 401k, životno osiguranje, invalidsko osiguranje ili bilo koju drugu korist koju nudi vaš poslodavac, ovo je vrijeme da to učinite.

Dobrovoljna životna osiguranja / Promjene u invalidskom osiguranju: Mnogi poslodavci nude dodatnu pokrivenost, a ponekad i stopu koja se ne može pobijediti ako biste sami pretraživali. Ako ste naišli na promjenu životnog vijeka, možda je vrijeme da ponovno procijenite koliko pokrivenosti ste odabrali ili gledate na prvu pokrivenost.

Jeste li promijenili svoj doprinos FSA ove godine zbog novih promjena?

Komentari Na Mjestu: