0% Strategija kreditne kartice prijenosa stanja

U jednom istraživanju duga na ovoj stranici prije nekoliko tjedana, jedna trećina od 20 čitatelja s 20.000 dolara pokazala je kako se bore za otplatu duga kreditnim karticama (drugi najviši izbor iza studentskih zajmova). Međutim, za razliku od niskih kamatnih studentskih kredita, otplata duga kreditne kartice ne bi trebalo biti učinjeno pasivno. S kamatnim stopama u tinejdžerskim godinama i iznad, kreditne kartice duga snowballs, čak i ako se uzimajući pristojan jabs na njega na mjesečnoj osnovi.

Trebate napadati taj dug bijesom. Napada ga kao što Kobayashi napada hot dogove. I jedan od prvih koraka za to je zaustaviti krvarenje. Ako se koristi na pravi način, kreditna kartica za prijenos salda od 0% može biti prvi korak. Ali oni su skloni skloniš koji morate pažljivo gaziti.

Mjere opreza pri prijenosu stanja

Da biste igrali balansnu igru ​​za transfer bez izbacivanja, najprije morate poduzeti nekoliko koraka kako biste bili sigurni da nećete ući u daljnje poteškoće. Ako ne možete izvršiti sljedeće korake, transakcije za saldo nisu za vas:

  1. Izrežite svoju staru karticu i novu karticu. Malo prije niste koristili kreditne kartice, zašto biste sada počeli?
  2. Usporedi 0% travanj kreditne kartice prijenosa stanja. Ovdje je potpuni popis. Pobrinite se da ste vi pročitajte sve fine ispise u uvjetima i odredbama, Većina kartica naplaćuje naknadu za prijenos salda, što bi moglo predstavljati značajan trošak (ali idealno je manje nego što biste platili ako ste zadržali ravnotežu starom karticom). Bilo je to da mnoge ponude za kartice uključuju nula salda transfera pristojbe. Sad su gotovo nemoguće pronaći.
  3. Zagovornici te strategije preporučuju da otvorite otvorenu karticu i ne koristite ga nakon što prebacite, kako ne biste naštetili vašem kreditnom rezultatu.
  4. Iskoristite stanje, jednom prebacite, ludi brzo. Uvijek ga platite prije no što vam APTR odlazi na uobičajenu stopu, ili biste mogli posuditi retroaktivne naknade i naposljetku plaćate veću kamatu u odnosu na naknade nego ako uopće ne izvršite prijenos salda.

Ponovno pročitajte sitni ispis i pokrenite analizu troškova kako biste bili sigurni da ćete dolaziti unaprijed ako izvršite prijenos salda. Koristite ovu strategiju samo ako ste odlučni platiti sve svoje dugove kreditne kartice u uvodnoj 0% travanjskoj ponudi.

Slijedi potpuni popis 0% travanjskih transfernih kartica.

Rasprava o prijenosu stanja:

Jeste li koristili 0% travanj kreditnu karticu ili sličnu strategiju za napad na dugove kreditne kartice? Recite nam o vašoj strategiji.

Komentari Na Mjestu: